Ovdje ćete naći mir i odmor. Dođite u Međimurje


Smještaj je u zelenom okruženju u brežuljkastom djelu Međimurja, svega 2 min. Autom od terma Sv. Martin, minutu od Farme jelene, tri minute od Štrigove i jednako toliko od krasnih vinskih staza i podruma međimurskih vinarija. Od Slovenije udaljeno 1- 3km, Mađarske 20 km, Austrije 30-tak. Od aerodroma Zagreba 100 km, Budimpešte 250 km, Ljubljane 100km.


REZERVIRAJTE SVOJ BORAVAK

Jedinstveno mjesto u blizini terma sv.Martin

„Galerija na otvorenom“, na imanju , će omogućiti gostima uživanje u djelima svjetskih umjetnika.

Uz šetnice i biciklističke staze ( Europska Murska staza) povezano je mjesto sa sportskim sadržajima krajolika, te daje mogućnost najma bicikla i vodstvo Arheološkim putevima kraja po potrebi. Vlasnica je magistrica umjetnosti Vesna Osojnički, akad. Kiparica, profesorica likovne umjetnosti i oblikovanja te daje mogućnost gostima da samostalno načine svoj suvenir u glini ili naslikaju prekrasan krajolik u kojem se nalaze. Poželite li si pripremiti samostalno hranu na otvorenom tu ćete imati priliku načiniti si roštilj i uživati na terasi a i poslužiti se povrćem iz vrta, te zasladiti se voćem sa OPG Osojnički, vaše domaćice.


Što nudi naš resort?


Dvokrevetne sobe

Naše sobe imaju dva ili više kreveta.

Blizina terme sv.Martin

Ukoliko se poželite okupati možete u termama sv.Martin.

TV - Satelitska

Svaka soba ima svoj TV i dostupni su satelitski programi.

Recepcija 24/7

Vlasnica Vam je dostupna 24/7 za sve upite.

Kuhinja

Kuhinja sadrži sve potrebno za odličan ručak ili večeru.

Naručite buđenje

Slobodno zamolite vlasnicu da vas probudi u dogovoreno vrijeme.

Kupaonica

Kupaonica je opremljena tušom, wc-om i umivaonikom te uskoro sa finskom saunom.

Odvojeni ulaz

Za ulaz u apartman omogućeni je odvojeni ulaz za koji dobivate ključ.

 

Pročitajte recenzije naših gostiju

 • Die Pension liegt auf einem abgelegen Weinberg, dadurch ist es herrlich ruhig. Es ist der perfekte Ort als Ausgangslage für Radtouren. Ich komme auf jeden Fall wieder. 😍
  At_andreas
  Austrija
 • Neponovljivo lijepo i ugodno. Priroda prekrasna. Osoblje je strašno ljubazno i spremno na svaku dodatnu pomoć. Sigurno ću se idućom prilikom vratiti u isti smještajni objekt.

  Ana
  Hrvatska
 • Ako budem imala priliku, doci cu ponovno, ai svakom cu preporuciti - mislim da je time sve receno! Vlasnica objekta je izuzetno susretljiva, simpaticna..sve najbolje o njoj! objekt je topao, pogled je savrsen, u svakom slucaju sve pohvale. Za predloziti svakome tko zeli mir i uzivanciju.

  Jadranka
  Hrvatska
 

Rezervirajte svoj boravak

Provjerite dostupnost termina