10. srpnja 2019.

Biciklizam – cikloturizam

Atraktivne i uređene biciklističke staze uz riječne tokove Mure i Drave ili po bregovitom međimurskom vinogorju pružaju mogućnost rekreativnog i zabavnog bicikliranja. Idealne su za obiteljski odmor i druženja. Biciklisti mogu birati između laganijih i zahtjevnijih dionica, cestovnih i off road trasa, a postoje i prilagođeni tereni za XTC i cross vožnju.
10. srpnja 2019.

Staza Terra Historica Stridon

Za sve ljubitelje pješačenja i svježeg zraka, na raspolaganju je staza Terra Historica Stridon, koja vas upoznaje s kulturnom i prirodnom baštinom štrigovskog kraja. Staza će vas odvesti do Mađerkinog brega s kojeg seže pogled na četiri države, ali i do crkve svetog Jeronima, koja je poznata po Rangerovim freskama. Istom stazom stići ćete do punktova gdje se njeguju tradicijski zanati (lončarstvo kod obitelji Horvat, kiparstvo kod obitelji Valkaj i galerija na otvorenom kod apartmana Arena).
10. srpnja 2019.

MartiLandia – Aquapark u sv. Martinu

U novom Aquaparku MartiLandia čeka Vas nevjerojatno osvježavajuće obiteljsko ljeto! Skočite na nove tobogane, osvježite se u aquaparku, ali i modernim unutarnjim bazenima, opustite se s najmlađima na masaži i u sauni, te na biciklima istražite čudesnu zelenu okolicu Međimurja. Neka ovo bude Vaše najopuštenije obiteljsko ljeto!
10. srpnja 2019.

Vincekov pohod (šetnja u siječnju)

Vincekov pohod održava se u povodu dana svetog Vinka, zaštitnika vinogradara. Vincekovim pohodom želi se predstaviti hrvatskoj i široj javnosti okolicu Murskog Središća i dio gornjeg Međimurja. Na putu se želi upozoriti na geografske, kulturne i povijesne osobitosti.